Американският собственик на Ливърпул Джон Хенри обяви, че няма планове

...
Американският собственик на Ливърпул Джон Хенри обяви, че няма планове
Коментари Харесай

Обрат - Джон Хенри няма да продава Ливърпул

Американският притежател на " Ливърпул " Джон Хенри разгласи, че няма проекти да продава клуба, откакто през ноември предходната година бе обявено, че се изследва опцията да се търси покупател, оповестява " Ройтерс ".

Компанията " Фенуей спортс груп ", която закупи " алените " за 300 милиона паунда през 2010 година, съобщи преди три месеца, че би проучила опцията за привличане на вложители, в случай че това е в „ най-хубавия интерес “ на клуба.

Това бе изтълкувано като опит за продажба и даже стартира да се приказва за интерес от Близкия изток. След първичното изказване, президентът на клуба Том Уърнър съобщи, че няма неотложност за привършване на евентуална договорка.

„ Знам, че имаше много мнения и изказвания по отношение на " Ливърпул ", само че аз се придържам към обстоятелствата - ние просто формализирахме един настоящ развой. Дали ще бъда в Англия вечно? Не. Дали продаваме Ливърпул? Не. Дали приказваме с вложители за " Ливърпул "? Да. Дали нещо ще се случи? Вярвам, че е по този начин, само че това няма да бъде продажба. Продавали ли сме нещо в последните 20 и повече години? “, съобщи Джон Хенри пред " Бостън спортс джърнъл ".

Думите на предприемача идват дни, откакто проключи процедурата за приемане на предложения за огромния исторически противник на " Ливърпул " - " Манччестър Юнайтед ". Той също има щатски притежатели - семейство Глейзър.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР