Американският щат Калифорния издаде заповед 40-те му милиона жители да

...
Американският щат Калифорния издаде заповед 40-те му милиона жители да
Коментари Харесай

Излизането в Калифорния - забранено

Американският щат Калифорния издаде заповед 40-те му милиона поданици да „ си останат у дома “, до момента в който Вашингтон предизвести американците да се завърнат вкъщи, или да останат в чужбина за неопределен срок. Това съобщи Reuters, като показва, че броят на смъртните случаи от новия ковид в страната доближи 200. 
Директивата на губернатора Гавин Нюзом, която влиза в действие незабавно, отбелязва най-голямата и строга мярка в Съединени американски щати при влошаващата се рецесия в публичното здраве, подбудена от експлоадирането на COVID-19, за който той предвижда, че може да болести повече от половината щат в границите на осем седмици, отбелязва още организация " Фокус ".
Докато управляващите увеличаваха ограниченията за попречване на разпространяването на вируса, Вашингтон може да разгласи ограничавания за пътешестване през границата сред Съединени американски щати и Мексико незабавно след петък, като ограничи прекосяването до главните пътувания, обявиха двама чиновници, осведомени по въпроса. Това ще последва сходна мярка в сряда, с която бе затворена границата с Канада. 
В момента в Съединени американски щати са затворени учебни заведения и търговски обекти, а милиони са принудени да работят от у дома, до момента в който други въобще губят работата си. 
Държавният департамент на Съединени американски щати предизвести жителите, че в случай че пътуват в чужбина, „ вашите проекти за пътешестване може да бъдат съществено нарушени и може да бъдете принудени да останете отвън Съединените щати за неустановен период “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР