Американският режисьор, сценарист и продуцент Оливър Стоун взе ексклузивно интервю

...
Американският режисьор, сценарист и продуцент Оливър Стоун взе ексклузивно интервю
Коментари Харесай

Путин разкри причините за инцидента в Керченския пролив

Американският режисьор, сценарист и продуцент Оливър Стоун взе извънредно изявление от съветския президент Владимир Путин в границите на фотосите на " В битката за Украйна ", чиято премиера е планувана за 19 юли, написа съветският вестник “Московский Комсомолец “, представен от " Фокус ".
В нов документален филм, спечелил специфичен Гран-при на интернационалния кино фестивал в италианския град Таормина, Стоун приказва за това, което се случва в Украйна по време и след Майдана, както и аргументите за продължителната рецесия в страната.
Американският режисьор е разискал с съветския водач отношението си към политиката, провеждана от украинските управляващи през последните години, както и случая в Керченския пролив.
Според Владимир Путин Петро Порошенко загуби изборите през 2019 година, само че три години по-рано, през 2016 година, тези представители на американския политически хайлайф, които стояха зад него, бяха победени.
" Хилари Клинтън не стана президент на Съединените щати и подправените вести за връзките на Доналд Тръмп с Русия са били раздути до необикновен мащаба... А този, който в действителност се опита да повлияе на американските избори, беше Украйна ", сподели Владимир Путин.
Що се отнася до случая в Керченския пролив, президентът на Руската федерация е уверен, че всичко е особено планувано от тогавашния украински водач Петро Порошенко, с цел да употребява провокацията да изостри обстановката.
" Вярвам, че Порошенко искаше да вкара изключително състояние в цялата страна и да отсрочи изборите. Искаше да резервира властта непременно ", показа Путин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР