Американският рапър Колсън Бейкър, известен като Machine Gun Kelly, пристигна

...
Американският рапър Колсън Бейкър, известен като Machine Gun Kelly, пристигна
Коментари Харесай

Гаджето на Меган Фокс дойде да си я вземе - slava.bg

Американският рапър Колсън Бейкър, прочут като Machine Gun Kelly, дойде в столицата предходната седмица при своята обичана Меган Фокс. Двамата съумяха да прекарат няколко дни дружно, като като се изключи че актрисата го завела на снимачната площадка на кино лентата, който снима у нас – Till Death, го въвела и в тънкостите на родната кухня в настоящи столични заведения за хранене.

С идването на родна земя преди месец неколкократната носителка на купата „ Най-красива жена на планетата “ разгласи обществено, че с Колсън Бейкър имат любовна връзка. Тя си разгласява черно-бял кадър с рапъра и написа, че той е „ мъчително хубав “. Запознали се на фотосите на негов видеоклип.

„ Веднага разбрах, че той е това, което аз назовавам не сродна душа, а сходен жар. Това е положение, при което душата се е издигнала до толкоз високо равнище, че може да бъде разграничена сред две разнообразни тела. Вярвам, че в действителност сме две половинки на една и съща душа. И съвсем незабавно му споделих за това, тъй като го усетих” – споделя Меган.

Меган и Колсън прекарали множеството време в хотелската стая на известната актриса. Родните ловци на подписи довериха пред „ Телеграф “, че двамата отказвали да се снимат с тях. Дори сменили хотелската си стая, с цел да не чуват виковете на момчетата и девойките, които желали подписи от тях.

По думите им звездите били придумани от охранителите си да не беседват с тях. „ Цял месец ни лъжеха, че ще се снимаме с тях и най-после нищо “, описа ловецът Веселин Любенов, който разкри, че рапърът се държал пренебрежително, до момента в който бил с Меган. Негови „ сътрудници “ обаче се щракнали с Бейкър първоначално.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР