Американският рапър и продуцент Dr. Dre (истинското ме име е

...
Американският рапър и продуцент Dr. Dre (истинското ме име е
Коментари Харесай

Легендарен американски рапър е в реанимацията

Американският рапър и продуцент Dr. Dre (истинското ме име е Андре Ромел Йънг) е бил откаран в реанимацията заради мозъчен аневризъм, оповестява TMZ, базирайки се на източници.

Съобщава се, че 55-годишният музикант е бил неотложно приет в болница в болничното заведение Cedars-Sinai в Лос Анджелис. Сега, съгласно данните на източници, положението на Dr. Dre е оценено като устойчиво.

Dr. Dre е считан за една от най-важните фигури в американския рап. Той е прочут освен със соловата си работа, само че и с продуцирането на най-известните албуми на други рап реализатори, в това число Eminem, Snoop Dogg, 50 Cent, 2Pac.

През предходната година Dr. Dre е решил да се разведе със брачната половинка си след 24 години сполучлив брак. Двойката има две деца, които към този момент са навършили пълноправие.

55-годишният музикант има благосъстояние от 800 милиона $. Dr. Dre стана прочут като член на гангста рап групата N.W.A. След разпадането й през 90-те години той стартира солова кариера и също по този начин основава собствен личен лейбъл Aftermath Entertainment. През 2018 година рапърът беше включен в топ 10 на най-добре платените рапъри в света съгласно Forbes.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР