Американският президент Доналд Тръмп заяви, че американски специалисти завършват разработката

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че американски специалисти завършват разработката
Коментари Харесай

САЩ имат революционни тестове за COVID, каза Тръмп

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че американски експерти приключват създаването на нови проби за разкриване на заразяване с COVID-19, които ще провокират гражданска война в диагностиката на болестта.

Изказването на американския държавен глава беше направено по време на конференция в Белия дом. " Ние свършихме доста добра работа по тестването. Вие ще видите през идващите две седмици, или даже и по-рано, появяването на тест, който ще провокира гражданска война в цялата промишленост на медицинските разбори. Той ще преобрази цялата промишленост. Това в действителност ще бъде нещо изключително ", съобщи Тръмп.

Президентът на Съединени американски щати не даде повече детайлности за създаването. Той посочи, че Съединени американски щати разполагат с доста необятни благоприятни условия за осъществяване на проби на популацията. " Ние извършихме най-вече проби в света, доста повече от другите страни. Това е реалност ", посочи Доналд Тръмп. По последни данни броят на инфектираните лица с новия ковид в Съединени американски щати надвиши 792 хиляди, а смъртните случаи възлизат на 42 518.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР