Американският президент Доналд Тръмп започна кампанията си за спечелване на

...
Американският президент Доналд Тръмп започна кампанията си за спечелване на
Коментари Харесай

Тръмп поведе битката за втори мандат с обещания да запази Америка велика и да изсели незаконните имигранти

Американският президент Доналд Тръмп стартира акцията си за продобиване на втори мандат на поста пред хиляди свои поддръжници на протест в основния щат Флорида, който назова " моят втори дом " и в който завоюва " на ръба " през 2016 година

Някои от поддръжниците му чакаха от ранните часове в понеделник, с цел да видят президента. По същото време наоколо се организираше контра проява против появяването на Тръмп.

Държавният глава излезе на сцената със брачната половинка си Мелания и приказва близо 80 минути, като повтори свои основни и печеливши тези от 2016 година, да вземем за пример да продължи битката с незаконната имиграция и да изсели " милиони незаконни чужденци " от страната.

Пред хората той съобщи: " Тази вечер заставам пред вас, с цел да стартира публично моята акция за втори мандат като президент на Съединените щати. Обещавам ви, че в никакъв случай няма да ви отчайвам. Ние ще запазим Америка велика още веднъж ".

От своя страна, Мелания сподели, че е била " разчувствана " да бъде първата дама за повече от шест години. От трибуната приказваха още вицепрезидентът Майк Пенс, напускащата скоро позицията си прессекретар Сара Сандърс.

Тръмп употребява случая, с цел да нападне демократите, като ги упрекна, че се пробват да " раздерат вашата страна ". Те се пробват да легализират противозаконната имиграция, с цел да усилят поддръжката си на изборите, те " желаят да разрушат страната ни и ние го знаем ", съобщи той.

Ранните екзит полове слагат Тръмп пред някои евентуални претенденти на Демократическата партия.

" Гласуването за който и да е демократ през 2020 година е глас за надигането на радикалния социализъм и разрушение на американската фантазия ", сподели Тръмп пред хората. Той похвали стопанската система, разкритикува следствието за хипотетична съветска интервенция в негова поддръжка на изборите през 2016 година и по традиция назова медийното отразяване на случая " подправени вести ".

Претендентът на демократите Бърни Сандърс разяснява началото на акцията със известие в Туитър, което гласи, че господин Тръмп живее в " паралелна галактика ". " Нашата най-важна задача е да победим най-опасният президент в модерната история на тази страна ", добави той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР