Американският президент Доналд Тръмп заплаши при необходимост, да затвори границата

...
Американският президент Доналд Тръмп заплаши при необходимост, да затвори границата
Коментари Харесай

Тръмп: Ако се наложи ще затворим границата с Мексико...завинаги

Американският президент Доналд Тръмп заплаши при нужда, да затвори границата с Мексико вечно.
" Мексико е длъжна да отпрати размахващите знамена мигранти, доста от които са невъзмутими нарушители, да се върнат в страните си.
Направете това посредством самолети, рейсове и по всевъзможен различен метод, който желаете, само че те няма да дойдат в Съединени американски щати. Конгерс, рефинансирайте строителството на стената! ", написа президентът на своята страница в Twitter.
В неделя ръководството на митническо-пограничните служби на Съединени американски щати заяви за краткотрайното затваряне на контролно-пропускателен пункт край град Сан Диего (Калифорния).
Сега в мексиканския щат Долна Калифорния покрай границата със Съединените щати има няколко хиляди души от страни в Централна Америка, които желаят да влязат в Съединените щати. Преди няколко дни поданици на Тихуана, недоволни от всеобщото идване на мигранти, организираха голям митинг против наличието им в града, напомни ТАСС.
В събота Washington Post заяви, че мексиканските управляващи са се съгласили с предлагането на Съединените щати - всички имигранти, които желаят да влязат в американска територия през южната граница, ще би трябвало да чакат решение за тяхното леговище в Мексико.
По-рано президентът Тръмп заяви, че ще се обърне към военните и ще затвори южната граница на Съединените щати, в случай че мексиканските управляващи не спрат потока от незаконни имигранти от Централна Америка, които минават през тяхната страна.
Той също по този начин упрекна управляващите на латиноамериканските страни за безучастие по отношение на противозаконната имиграция на своите жители в Съединените щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР