Американският президент Доналд Тръмп заплаши днес да наложи вето върху

...
Американският президент Доналд Тръмп заплаши днес да наложи вето върху
Коментари Харесай

Тръмп плаши с вето бюджета на Пентагона

Американският президент Доналд Тръмп заплаши през днешния ден да наложи несъгласие върху законопроекта за бюджета на Пентагона, откакто Камарата на представителите се приготви да го гласоподава, написа БГНЕС.
„ Надявам се, че републиканците от Народното събрание ще гласоподават против доста слабия Закон за националната защита (NDAA), който ще одобря “, съобщи.
 Къде ще живее семейство Тръмп откакто напусне Белия дом (ВИДЕО) Къде ще живее семейство Тръмп откакто напусне Белия дом (ВИДЕО)
Доналд Тръмп, 50-годишната му брачна половинка Мелания и 14-годишният им наследник към този момент се приготвят за овакантяване на Белия дом. Те имат намерение да се...
Бюджетът от 740 милиарда $ за 2021 година трябваше да бъде гласуван във през днешния ден следобяд от Камарата на представителите и да бъде показан пред Сената през идващите няколко дни. Но той се нуждае от подписа на Тръмп, с цел да стане закон.
През юли обособени версии на законопроекта завоюваха повече от две трети поддръжка и в двете камари. Това би било по този начин нареченото „ супер болшинство “, задоволително огромно, с цел да анулира ветото на Тръмп.
Но в последна сметка някои републиканци могат да трансформират мнението си.
Тръмп има.
 Още един значим за Тръмп чиновник не го поддържа, подаде оставка Още един значим за Тръмп чиновник не го поддържа, подаде оставка
Директорът на връзките в Белия дом Алиса Фарах разгласи оставката си, с което безмълвно призна загубата на Доналд Тръмп на президентс...
В него не се планува премахването на раздел 230, който дава на обществените медии отбрана от отговорност за наличие на трети страни, пренасяно посредством техните платформи. Тръмп неведнъж се опълчи на закона и сподели, че колоси като Фейсбук и Гугъл са предубедени против него.
Тръмп е неудовлетворен от законопроекта, тъй като приканва за преименуване на американски военни бази, които почитат конфедеративните герои от про-робския Юг от Гражданската война в Съединени американски щати.
Законопроектът опонира на устрема на Тръмп да понижи наличието на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР