Американският президент Доналд Тръмп загатна, че знае точно по какъв

...
Американският президент Доналд Тръмп загатна, че знае точно по какъв
Коментари Харесай

Тръмп знаел как да спре Пхенян, но не казва

Американският президент Доналд Тръмп загатна, че знае тъкмо по какъв метод може да бъде спрян Ким Чен Ун. Но отхвърли да разкрие тайната. Той съобщи, че дипломатическите старания за решение на севернокорейската рецесия са се провалили и " единствено едно нещо ще проработи ", без да уточни кое е то, съобщи БГНЕС.

" Президенти и техните администрации приказват със Северна Корея 25 години, постигани са съглашения, платени са големи суми пари ", написа президентът в Twitter. И добави, че съгласно него нищо от това не е проработило. " Споразуменията бяха нарушавани, още преди да е засъхнало мастилото, трансформирайки договарящите на Съединени американски щати в простаци. Съжалявам, само че единствено едно нещо ще проработи! ", написа още той.

Президентът се върна към въпроса по време на телевизионно изявление с някогашния губернатор Майк Хъкабий, обвинявайки предходната администрация за това, че не се е отнесла задоволително съответно с казуса. Според него той " е трябвало да бъде решен преди 25 години, трябвало е да бъде решен преди 10 години, трябвало е да бъде решен по време на администрацията на (Барак) Обама ".

Тръмп и представители на неговата администрация нееднократно са посочвали, че Вашингтон не отхвърля потреблението на мощ против Пхенян, като президентът даже заплаши да " унищожи " страната, в това число в първата си тирада пред Общото заседание на Организация на обединените нации. За момента обаче американските управляващи се лимитират единствено с стопански наказания, последният кръг от които пристигна след провеждането на няколко ракетни и нуклеарни опити на Северна Корея в това число и изстрелването на две ракети, минали над Япония.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР