Американският президент Доналд Тръмп нарече много добро начало състоялата се

...
Американският президент Доналд Тръмп нарече много добро начало състоялата се
Коментари Харесай

Тръмп: Срещата с Путин е едно много добро начало

Американският президент Доналд Тръмп назова " доста положително начало " състоялата се среща на четири очи с съветския президент Владимир Путин, съобщи ТАСС. С тези думи стопанинът на Белия дом разяснява резултатите от състоялите се договаряния. Срещата на четири очи продължи повече от два часа.

„ Мисля, че това е едно доста положително начало за всички “, сподели Тръмп.

Двамата държавни глави не престават договарянията в уголемен състав. Към тях се причислиха делегациите. Срещата се състои във формата работна закуска. На нея не е планувано да участват представители на медиите.

От съветска страна в диалозите вземат участие министърът на външните работи Сергей Лавров, представителят на Кремъл Дмитрий Песков и съветникът на президента Юрий Ушаков. От американска страна в диалозите взе участие държавният секретар Майк Помпео.

Домакините предоставиха за тази част от срещата по този начин наречената Огледална зала в президентския замък в Хелзинки. В нея по принцип се дават тържествени обеди, а също по този начин се организират церемониите по промяната на държавните управления. Първоначално това е била тронната зала на съветските императори, където са се състояли баловете в епохата, когато Финландия е била самостоятелно съветско княжество /от 1809 до 1917 г./ /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР