Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Доналд Тръмп приветства концентрирането на властта в Китай в ръцете на Си Цзинпин

Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила е похвалил през вчерашния ден китайския водач Си Цзинпин, откакто ръководещата Китайска комунистическа партия разгласи, че ще отстрани конституционното ограничаване, предвиждащо най-много два мандата за президента на страната.

Това излиза наяве от излъчен от Си Ен Ен аудиозапис, който малкия екран твърди, че е от изявление на президента на събитие за набиране на средства във Флорида, непредназначено за необятна аудитория, предадоха международните организации.

"Сега той е доживотен президент, доживотен президент. И е страховит ", споделя Тръмп в аудиозаписа.

"И вижте, той съумя да го направи. Мисля, че това е ужасно. Мисля, че някой ден и ние би трябвало да го изпробваме ", прибавя президентът.
Китайската комунистическа партия предложи предишния месец унищожаване на двумандатното ограничаване и това предложение съвсем несъмнено ще бъде признато по време на започващата на следващия ден годишна сесия на Народното събрание, означи ДПА.

Президентите на Съединени американски щати по традиция служат по най-много два четиригодишни мандата. Изключение прави определеният за рекордните четири мандата Франклин Рузвелт. Поправка в американската конституция през 1951 година вкарва публично двумандатното ограничаване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР