Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Доналд Тръмп проведе митинг на закрито въпреки предупрежденията във връзка с COVID-19

Американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския организира избирателен протест на закрито в щата Невада, макар че локалните управляващи са забранили събирането на над 50 индивида на закрити места, предадоха Ройтерс и ДПА.

Това е неговият първи протест на закрито от месеци. Проявата в индустриален обект в град Хендерсън се организира в миг, когато Съединени американски щати наближават 200 000 смъртни случая от ковид.

Макар че в страната се следи наклонност на понижаване на новите заразявания, здравни специалисти споделят, че към момента е належащо съблюдаване на обществена отдалеченост, с цел да се предотврати ново внезапно нарастване на разпространяването на вируса.

Предизборният щаб на Тръмп съобщи преди събитието, че ще се правят инспекции на температурата на хората и ще бъдат обезпечени маски и дезинфектанти.

Неговата акция показа проявата като опция поддръжниците му да упражнят своето право на спокойно събиране според Първата корекция на американската конституция.

На митинга Тръмп насочи рецензии против претендента за президент на Съединени американски щати от Демократическата партия Джо Байдън.

"Байдън желае да укроти вътрешните терористи, а моят проект е да задържам вътрешните терористи ", сподели президентът пред въодушевената навалица.

Хората, присъстващи на събитието, седяха близо един до различен и доста от тях не носеха маски.

Говорителка на градската администрация на Хендерсън съобщи пред Си Ен Ен, че проявата е в нарушаване на щатските разпореждания по отношение на Ковид-19 и че производителят, който е хазаин на събитието, може да загуби разрешителното си.

Последният протест на Тръмп на закрито беше в Тълса, щата Оклахома, след което градът претърпя внезапно нарастване на случаите на ковид.

Beautiful evening in Henderson, Nevada with Great American Patriots. Thank you!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР