Американският президент Джо Байдън заяви, че най-малко 11 американски граждани

...
Американският президент Джо Байдън заяви, че най-малко 11 американски граждани
Коментари Харесай

Най-малко 11 американци са убити в Израел

Американският президент Джо Байдън съобщи, че минимум 11 американски жители са били измежду жертвите в Израел след нападенията през уикенда, осъществени от палестинската ислямистка формация “Хамас “, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Вашингтон счита, че е евентуално американски жители също да са измежду тези, които са държани като заложници от “Хамас “, сподели Байдън в изказване.

 
По-късно представителят на Белия дом по въпросите на националната сигурност Джон Кърби добави, че към момента не е доказано дали американци са взети за заложници.

Байдън съобщи, че Съединени американски щати работят с израелските управляващи за приемане на повече информация по отношение на местонахождението на американски жители, които към момента не са открити.

" За американските жители, които сега се намират в Израел, Държавният департамент дава консулска помощ, както и обновени предизвестия за сигурност ", сподели Байдън.

" За тези, които желаят да изоставен, комерсиалните полети и разновидности по земя към момента са налични “, сподели той, допълвайки, че тези хора би трябвало да вземат защитни ограничения и да следват напътствията на локалните управляващи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР