Американският президент Джо Байдън разстла червения килим снощи пред повече

...
Американският президент Джо Байдън разстла червения килим снощи пред повече
Коментари Харесай

Ана Уинтур, Дженифър Гарнър и Джон Леджънд на бляскава вечеря в чест на Макрон

Американският президент Джо Байдън разстла аления килим нощес пред повече от 330 посетители по време на първата държавна вечеря в Белия дом в чест на френския президент Еманюел Макрон, съобщи Българска телеграфна агенция.

Вечерята е заключителното светско събитие от визитата на Макрон, което имаше за цел да покаже ангажираността на Байдън към най-стария съдружник на Вашингтон макар разликите сред двете страни за това по какъв начин да се постави завършек на войната на Русия в Украйна, за дотациите за американски артикули и по други въпроси.

" Тази вечер честваме трайния съюз сред Франция и Съединени американски щати ", съобщи Байдън, до момента в който гостите подвигаха наздравица с шампанско. " Вив ла Франс ( " Да живее Франция " ) и Бог да благослови Америка! ", добави той. Макрон добави, че двете страни споделят едни и същи полезности - " на нас, хората ".

Двамата президенти носеха смокинги. Джил Байдън беше в тоалет на Оскар де ла Рента - дантелена рокля, съчетана със сребърни обеци с висулки, а брачната половинка на Макрон - Брижит - бе облечена в рокля на Луи Вюитон.

Първата публична държавна вечеря държавна в Белия дом, откакто Байдън стана президент, притегли огромни имена от модата, развлеченията, политиката и бизнеса и с изключение на визитата на Макрон, означи и завръщането огромните всемирски събития в американската столица след пандемията.

 
     Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР