Американският президент Джо Байдън помилва вчера две пуйки по случай

...
Американският президент Джо Байдън помилва вчера две пуйки по случай
Коментари Харесай

Байдън помилва две пуйки

Американският президент Джо Байдън помилва през вчерашния ден две пуйки по случай Деня на благодарността (отбелязван на четвъртия четвъртък на ноември) и сподели за двете мъжки бели птици, че са били определени въз основа на техния " характер, външен тип, и допускам, имунизационния им статус ", съобщи АП, представена от Българска телеграфна агенция.

" Вместо да бъдат приготвени в сос, тези две пуйки през днешния ден ще получат подсилваща доза ", пошегува са президентът.

Байдън бе във радостно въодушевление, когато се появи пред чиновниците на Белия дом и техните фамилии в Розовата градина, с цел да помилва пуйките от щата Индиана, които издаваха радостни звуци по време на събитието. Байдън сподели за двете птици, избегнали участта на милиони други пуйки в Деня на благодарността, че имената им - Фъстъчено масло и Желе, му припомнят за обичаните му сандвичи.
свързани новини5741на 19.11.2021
Помилването идва на фона на триумфи за Байдън - в понеделник той подписа инфраструктурния си проект на стойност 1 трлн. $, а през вчерашния ден Камарата на представителите одобри проекта му за усилване на обществената сигурност и битка с климатичните промени на стойност 1,75 трлн. $.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР