Американският претендент в тежка категория Доминик Бризийл (20-1, 19 КО)

...
Американският претендент в тежка категория Доминик Бризийл (20-1, 19 КО)
Коментари Харесай

Доминик Бризийл настоява: Аз съм задължителен претендент на Уайлдър!

Американският кандидат в тежка категория Доминик Бризийл (20-1, 19 КО) продължава да тренира интензивно и да упорства, че той ще бъде идващият кандидат за първенец на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО), макар че интензивно се приказва за обединителна среща сред Уайлдър и английската суперзвезда Антъни Джошуа (21-0, 20 КО).

"Аз съм наложителен кандидат за купата на Световния боксов съвет (WBC). Аз съм боксьор, който постоянно се труди в залата. Винаги оставам фокусиран, тъй че когато телефонът звънне, аз да съм подготвен да изляза на кръга. Всички знаем за номерата на Дионтей Уайлдър, този вид обича да предлага борби в последния вероятен миг. Три или четири седмици преди обещано събитие. Аз се сготвям за него и оставам във форма ", съобщи Бризийл.

"Казаха ми, че дуелът с Уайлдър ще се организира през лятото. Сега обаче наподобява, че неговият екип води договаряния с Антъни Джошуа. Аз към момента не съм получил съответна дата за дуел, само че ми е казано, че ще се удрям през лятото ", добави американеца.

Интересното в тази ситуация, е, че както Уайлдър, по този начин и Бризийл са представлявани от промоутъра Ал Хеймън и се бият под банера на "Premier Boxing Champions ". Поради този факт е много мъчно да разберем по какъв начин сред двамата боксьори има сходни недоразумения...
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР