Американският музикант, композитор, вокалист и основател на групата Бон Джоуви“

...
Американският музикант, композитор, вокалист и основател на групата Бон Джоуви“
Коментари Харесай

Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с документален филм и нов албум

Американският музикант, композитор, вокалист и създател на групата „ Бон Джоуви “ Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с документален филм и нов албум, съобщи Асошиейтед прес.

Той претърпя интервенция на гласните струни през 2022 година. Тогава групата му се готвеше за турне, само че изпълнителят на Livin' on a Prayer се затрудняваше с осъществяванията си. След като критиците видяха казуса, той се подложи на обзор и се оказа, че една от гласните му струни е атрофирала.

Въпреки, че сега Джоуви се възвръща, през февруари тази година той излезе за пръв път на сцена след интервенция. Рокаджията беше почетен като персона на годината на фондацията „ Мюзикеърс “. В петък  платформата „ Хулу “ ще излъчи документалния филм „ Благодаря, лека нощ: Историята на Бон Джоуви “ (Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story), отдаден на артиста и „ Бон Джоуви “. На 7 юни групата ще зарадва почитателите си с нов албум Forever.

„ Чувствам се отлично. Записът на албума беше елементарен за осъществяване. Процесът беше постоянен. Въпреки това би ми се желало всичко, обвързвано с интервенцията, към този момент да завърши. Но това не е методът. Подобно на състезател, който се завръща след скъсване на коремен мускул, е нужно време. Терапията към момента е интензивна и въпреки всичко съм убеден, че последователно се усъвършенствам “, сподели Джон Боу Джоуви в изявление за Асошиейтед прес.

„ Ако не си страховит, то различен ще пристигна и ще е по-добър. Това не е кариера, към която би трябвало да се отнасяш безгрижно. Има милион други млади момчета, които чакат да заемат мястото ти. И в този бизнес няма гаранции. Трябва да спечелиш сърцата на хората, с цел да дадат своите мъчно извоювани долари точно за теб. А в случай че искаш почитателите да ти останат правилни в продължение на четири десетилетия, би трябвало да знаеш, че това е нелека задача. Или ще си един от най-великите или на добър час “, добави той.

„ Целта на този албум е да уловя насладата, която през последните няколко години беше сложна, без значение дали става въпрос за тъмния облак на КОВИД-19, който светът претърпя, или за моето персонално пътешестване. С този запис мисля, че уловихме щастието от живота през всички етапи, от началото, през средата и до самия край “, сподели в края на изявлението музикантът.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР