Американският журналист Тъкър Карлсън, който в началото на февруари посети

...
Американският журналист Тъкър Карлсън, който в началото на февруари посети
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън се възмути от скъпотията в САЩ в сравнение с руските магазини

Американският публицист Тъкър Карлсън, който при започване на февруари посети Русия и взе изявление от съветския президент Владимир Путин, се възмути, че питателните артикули в Русия са четири пъти по-евтини, в сравнение с в Съединените щати. Той видео от визитата си в московски хипермаркет на уеб страницата си.

„ Ако влезете в съветски магазин за хранителни артикули и видите какъв брой коства храната и по какъв начин живеят хората, това ще ви настрои коренно против нашите (американски – ред.) водачи. Така или другояче претърпявам това “, сподели той.

Журналистът посети хипермаркет в комерсиалния център " Гагарински ", където купува самун, брашно, плодове, вино и други артикули. Карлсън означи, че всичко това може да бъде закупено от четиричленно семейство за една седмица. Общо той е платил 9481 рубли (приблизително 104 долара) за хранителни артикули. В същото време журналистът посочи, че в Съединени американски щати би платил над 400 $ за сходна покупка, четири пъти повече.

Преди това Карлсон изрази удивление от метростанция " Киевская " в Москва. Според него тя " наподобява по-добре от всичко в Съединени американски щати ". Той означи чистотата и реда на гарата, която с екипът му посетиха.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР