Американският фотограф Jamie Johnson илюстрира магическата невинност на младостта и

...
Американският фотограф Jamie Johnson илюстрира магическата невинност на младостта и
Коментари Харесай

„Пороци“ - престъпленията на новото поколение през погледа на един фотограф

Американският фотограф Jamie Johnson илюстрира магическата непорочност на младостта и по едно и също време с това тъмните кътчета на човешката природа в серия от фотоси, озаглавена " Пороци ". Винтидж взор към наказванията в детството, с едно ненапълно хумористично допиране.

„ Светът, в който живеем през днешния ден, със своите цифрови фотоапарати и Айфони, всеки е фотограф и аз считам, че фотографията губи своята артистична визия и красива същина. Като фотограф и колекционер на фотографии, аз постоянно намирам себе си захласнат от старите фотоапарати и техники. “, споделя Jamie Johnson.

Сякаш с цел да подчертае серията, портретите изобразяват гърбовете на деца и ни остава да си представим своите страсти, както и естеството на техните закононарушения. Ретро изображенията на Jamie Johnson изследват няколко концепции. На пръв взор, те улавят палави деца, които са били наказвани за техните пороци пред черната ученическа дъска и назидателно принудени да пишат обещания " Аз няма да.... ", откъдето идва и заглавието на плана. Нахални изречения въплъщават борбата против актуалните несгоди. От друга страна е наранена персоналната и културната носталгия на създателя към фотографската специалност и " почтеното " изтриване на това изкуство. За да ни приближи до тъжната истина на неговото чувство към ставащото, той съпоставя възприятието си с обещания като " Аз няма да излизам с актриса. " или " Аз няма да излизам с музикант. ". И слага тези изречения до такива като " Аз няма да пуша. " и " Аз няма да играя с оръжия. "

Силен, покъртителен и бездънен вик против сигурния комерсиализъм, иронично духовитост посока актуалните публични хулигани в учебно заведение и забележителна притча за това по какъв начин се е трансформирал светът от сякаш положителните остарели дни до през днешния ден.

Заглавия, отнасящи се за " закононарушенията " на новото потомство:

 1

Аз няма да целувам момчетата

 2

Аз няма да се кълна

 3

Аз няма да пия преди 17:00 часа

 4

Аз няма да пишкам в басейна

 5

Аз няма да играя с оръжия

 6

Аз няма да пуша

 7

Аз няма да преследвам девойки

 8

Аз няма да излизам с артисти

 9

Аз няма да излизам с актриси

 10

Аз няма да си продам камерата

 11

Аз няма да одобря неприятен филм

 12

Аз няма да излизам с музиканти

 13

Аз няма да надвишавам позволената скорост

 14

Аз няма да се откажа от фантазиите си

 15

Аз няма да се разсънвам ядосан

 16

Аз няма да им разреша да ме видят по какъв начин рева

 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР