Американският диджей и композитор Моби отмени публичните си мероприятия и

...
Американският диджей и композитор Моби отмени публичните си мероприятия и
Коментари Харесай

Моби отмени представянето на своите мемоари след скандала с Натали Портман

Американският диджей и композитор Моби анулира обществените си мероприятия и представянето на записките си поради абсурда с актрисата Натали Портман, съобщи ТАСС.

Той трябваше да направи презентация на спомените си "Then It Fell Apart " /След това всичко се разпадна/ пред читателите си във Англия и Ирландия.

Той им се извини в уеб страницата си. Представянето на книгата трябваше да се състои от 1 до 6 юни в Лондон, Манчестър и Дъблин.

Моби беше неодобрен за това, че не е разкрил в записките си същинските си връзки с актрисата Натали Портман. Холивудската звезда опроверга изказванията на създателя, че преди 20 години тя е излизала на срещи с него. "Бях удивена от обстоятелството, че Моби дефинира като свалка дребния интервал от време, в който го познавах. Помня единствено,че когато приключих учебно заведение имаше един мъж, доста по-възрастен от мен, от който ми се гадеше. Той написа, че съм била 20 годишна, а аз преди малко бях навършила 18 ", съобщи актрисата пред сп. "Харпърс базар ".

Портман се възмути, че Моби употребявал тази история, с цел да си продаде книгата. След това диджеят й се извини в профила си в Инстаграм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР