Американският бизнесмен и собственик на Пирин Пол Белогур напуска отбора

...
Американският бизнесмен и собственик на Пирин Пол Белогур напуска отбора
Коментари Харесай

Извънредно! Пол Белогур напуска ФК Пирин! Дарява акциите си на общината

Американският предприемач и притежател на " Пирин " Пол Белогур напуща тима и.Благоевград.Преди минути в малкия екран, негова благосъстоятелност, бе оповестено изказване, послание към почитателите на Пирин и Благоевград. Ето какво написа Белогур.Публикуваме без интервенция:

Скъпи почитатели на ФК Пирин и поданици на Благоевград,
Уважаеми ръководители, треньори, спомагателен състав и играчи на клуба,
През последните 3 години дружно изминахме сполучлив път. Заедно постигнахме най-важната си цел. Върнахме ФК Пирин там, където му е мястото – в първа лига, с най-хубавите. За втора поредна година сме в елита на българския футбол. Изключително съм удовлетворен, че съумях да оказа помощ на тима по всевъзможен вероятен метод. Винаги съм давал за обичания си тим от сърце и душа. Направени са доста усъвършенствания в базата – бяха надстроени, сменени или ремонтирани трибуните, стадионът, електричекото табло, административната постройка, съблекалните и оградата, закупен е нов рейс. Трудно е да изброя всичко сторено за по-доброто бъдеще и триумфите на нашия тим, на тима на Благоевград. Лично на мен ми костваше доста старания да развъртвам този план, защото футболът не беше най-силната ми страна, само че бях воден от любовта и пристрастеността към ФК Пирин и по тази причина му отдадох всичко по силите си, всичко от себе си през тези 3 години.
Искам да ви оповестя, че пристигна времето, в което този сложен, само че сполучлив път за мен като притежател на клуба завършва. Продължавам да се съсредоточвам върху главните си бизнеси в Австралия и Съединени американски щати. Всъщност има още нещо! Ще даря всички си акции на Община Благоевград безусловно безплатно. Вярвам, че това е най-хубавото за клуба. Градът се оказа най-надеждният ни партьор. Това стана факт най-много през последните 18 месеца, откогато Илко Стоянов е кмет. Той е индивидът, който непрестанно ни поддържаше и правише всичко, с цел да върви напред обичаният ФК Пирин. И съм уверен, че кметът ще откри метод клубът да продължи да се развива и да се конкурира с най-хубавите тимове в България. Благоевград би трябвало да се гордее, че има кмет като Илко, който е посветил живота си на града и неговите хора.
Аз ще продължа връзката си с Благоевград и клуба. В този хубав град владея телевизионна станция – Bulgarian Broadcasting Group BBG. Ще съм един от рекламодателите на Пирин. По този метод ще покажа на останалите хора с бизнес тук, че е чест и привилегия да продължа да поддържам един древен тим, от който са излезли велики футболисти.
Тук е мястото да благодаря на толкоз доста хора, които бяха съпричастни с задачата на Пирин през тези 3 години. Благодаря на правилните почитатели, аз съм един от тях. Винаги съм усещал тяхната поддръжка, тяхната обич и тяхната отдаденост към обичаният ми тим. Неслучайно те бяха тези, които проведоха честването на 100-годишнината на клуба.
Благодаря на всички ръководители, състезатели – някогашни и сегашни, треньори и щабове, които също работиха интензивно за триумфа на този клуб. Благодаря на Община Благоевград и на кмета Илко Стоянов за протегнатата ръка. Благодаря и на органите на реда, които следяха естественото протичане на мачовете ни и не допускаха съществени ексцесии и нарушавания на публичния ред. Искам да благодаря на всички водачи на рейсове, хора по подръжката и на всеки, който оказа помощ и оказва помощ на Пирин. Благодарим на всички спонсори и сътрудници от частния бранш!
Накрая желая да кажа, че ФК Пирин е един! Желанието ми е всички поданици на Благоевград да не се разделят, а обединени да обичат този клуб, да са съпричастни с неговото бъдеще и триумфи!

Нещо, в което аз не се колебая!

Оставам правилен почитател до края на живота си на този древен и неповторим тим! Отборът навлиза в още 100 години и ще оцени любовта от старите и нови почитатели и поданици на Благоевград.

Само Пирин!
Пол Белогоур

Напускането му не е ненадейно, съгласно осведомени, Белогур не е идвал в Благоевград от края на ноември предходната година.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР