Американският актьор Матю Макконъхи разказва в автобиографичната си книга Greenlights

...
Американският актьор Матю Макконъхи разказва в автобиографичната си книга Greenlights
Коментари Харесай

Бащата на Матю Макконъхи издъхнал по време на секс - slava.bg

Американският артист Матю Макконъхи споделя в автобиографичната си книга Greenlights („ Зелени светлини “), че татко му Джеймс умрял през 1992 година По време на секс със брачната половинка си Кей, оповестява изданието Page Six. „ Мама ми позвъни по телефона и сподели, че баща е умрял. Коленете ми се подкосиха. Просто не можех да допускам. Та той е моят татко – никой и нищо не би могло да го убие! Освен мама... “, спомня си артистът.

По думите му, татко му обичал да повтаря, че ще си отиде от този свят, до момента в който е в леглото със брачната половинка си. След плевел секс той получил сърдечен припадък, което и станало причина за гибелта му.

Матю Макконъхи признава, че родителите му са имали комплицирани връзки. Той ги съпоставя с Тихия океан по време на стихия. Бащата на артиста два пъти се развеждал и три пъти се женил. Матю обаче твърди, че в тяхното семейство царяла обич.

Макконъхи стартира актьорската си кариера през 1991 година Известен е с присъединяване си във филмите „ Клубът на купувачите от Далас “, за който има „ Оскар “, „ Интерстелар “, „ Вълкът от Уолстрийт “, „ Джентълмените “ и други от общо над 60 заглавия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР