Американският актьор Итън Хоук почете паметта на френския режисьор Жан-Люк

...
Американският актьор Итън Хоук почете паметта на френския режисьор Жан-Люк
Коментари Харесай

Итън Хоук почете Годар на кинофестивала в Торонто


Американският артист Итън Хоук уважи паметта на френския режисьор Жан-Люк Годар при представянето на черната комедия " Реймънд и Рей " на интернационалния кинофестивал в Торонто, заяви Агенция Франс Прес.

В продукцията на Епъл Тв + Хоук и Юън Макгрегър са двама полубратя, които би трябвало да превъзмогнат загубата на харизматичния си, само че нечовечен татко.

Филмът бе показан на най-големия кинофестивал в Северна Америка, откакто светът научи за кончината на пионера на " новата вълна " във френското кино Жан-Люк Годар.

" Очевидно е, че той промени киното, промени метода, по който хората възприемат движещите се облици ", сподели Хоук за френския кинорежисьор. " Във всяко потомство има един или два гласа, които преобладават и той несъмнено бе един от тях ".

Американският артист направи връзка с новия филм, който показа като " медитация за метода, по който да скърбим ".

В продукцията полубратята Реймънд и Рей отиват на погребението на татко си и откриват, че индивидът, който постоянно се е отнасял към тях с пренебрежение, е обожаван от всички други.

" Как да изразиш гнева си? Как приемаш живота си? Как успяваш да простиш? ", умува артистът, преди да добави, че харесва във кино лентата това, че " не дава отговори, а единствено задава забавни въпроси ".

Международният кинофестивал в Торонто продължава до 18 септември, неделя, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР