Американският актьор Дуейн Джонсън, известен с прякора си от кеча

...
Американският актьор Дуейн Джонсън, известен с прякора си от кеча
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън представи Черният Адам в Лас Вегас

Американският артист Дуейн Джонсън, прочут с прякора си от кеча "Скалата ", беше звездата на ревюто CinemaCon в Лас Вегас, където "Уорнър брадърс " показа идните си суперпродукции, съобщи Франс прес.

Изложението CinemaCon, налично и за необятната аудитория, всяка година събира в столицата на хазарта притежатели на киносалони, изложители и представители на холивудски студиа.

В Лас Вегас Дуейн "Скалата " Джонсън промотира новия си филм "Черният Адам ", до момента в който шефовете на "Уорнър брадърс " потвърдиха, че се приготвя продължение на "Батман " с Робърт Патинсън. На ревюто бяха показани и други супергеройски продължения като "Шазам!: Яростта на боговете " и "Аквамен и изгубеното кралство ".

"Уорнър брадърс " и Джонсън се надяват, че филмът "Черният Адам ", който ще излезе на екран през октомври, ще се трансформира в един от триумфите на тяхната киновселена за супергероите на DC Comics, осъществила милиарди долари, без обаче да доближи върховете и върховете на конкурентните филми на Marvel като "Отмъстителите: Краят ".

Режисьорът Баз Лурман излезе на сцената, с цел да приказва за кино лентата си "Елвис ", който би трябвало да излезе на екран през юни. Лурман разказа кинотворбата си с Остин Бътлър като Краля на рока и Том Ханкс като неговия могъщ управител по-скоро като история на Америка през 50-те, 60-те и 70-те години на предишния век, в сравнение с като биографичен филм.

На ревюто, преди прожекцията му в Кан идващия месец, беше показан и пробен документален филм, отдаден на именития английски музикант Дейвид Боуи.

Филмът "Moonage Daydream ", който би трябвало да излезе на екран през септември, е дело на номинирания за "Оскар " режисьор Брет Морген - основател на реформаторски и възхвалявани документални продукции, измежду които за вокала на "Нирвана " Кърт Кобейн и приматоложката Джейн Гудол.

Източници от обкръжението на Морген по-рано разкриха, че режисьорът от четири години приготвя "нещо доста по-впечатляващо " от елементарен документален биографичен филм. За задачата той е получил достъп до "хиляди часове " архивни записи, които до момента не са показвани пред аудитория. За "ядро " на историята ще послужат неповторими фрагменти от осъществявания на Дейвид Боуи онлайн.

"Изградихме "Moonage Daydream " като неповторимо кинематографично преживяване, на което да се насладим в кината. Целта ни беше да предложим на публиката това, което тя не би могла да получи от книга или публикация ", изяснява режисьорът.

Филмът - нито биографичен, нито обичаен документален, съчетава песни на Дейвид Боуи, фрагменти от негови концерти, изображения, направени от почитатели и поредност от нереални и сюрреалистични фрагменти, с цел да сътвори "акустичен и образен театър ", обобщава продуцентът Бил Гербер ( "Роди се звезда ").

Компания "Неон " показа предпремиерно "Crimes Of The Future " ( "Престъпления на бъдещето ") на режисьора Дейвид Кроненбърг с Виго Мортенсен, Кристен Стюарт и Леа Сейду. Кроненбърг окачестви кино лентата си, чиято премиера също ще бъде в Кан, като "труден, рисков, необикновен ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР