Американският актьор Джон Малкович пристигна в София за предстоящите си

...
Американският актьор Джон Малкович пристигна в София за предстоящите си
Коментари Харесай

Джон Малкович пристигна в София

Американският артист Джон Малкович дойде в София за идните си представления в Народния спектакъл. Легендата на киното и театъра е в положително въодушевление и е изпълнен с оптимизъм, откакто билетите за спектаклите се разпродадоха за дни, при все на пръв взор високите цени.

Гостуването в Народния спектакъл на Малкович е част от турнето му с представлението „ В самотата на памуковите полета “

Преди София, актьорският дует гостува в Атина, където присъединяване им е спонсорирано от фондация „ Онасис “, което даде опция билетите да са на по-достъпна цена.

Въпреки разгорилите се диспути за цените на билетите у нас, събитие от подобен мащаб има напълно основателна цена и колкото и да не е по джоба на междинния консуматор на културен артикул, самият факт, ме представленията са изцяло разпродадени, приказва, че пазаз за такива шоута има, при все, че представлението ще върви със надписи, за тези, които не схващат истинската тирада на сцената - британски.

Малкович ще даде конференция за медиите във вторник, а по-рано сподели, че от дълго време е желал да пристигна още веднъж в България. Защо – ще разберем на следващия ден.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР