Американските военни обявиха, че са спрели придвижването на военнослужещи и

...
Американските военни обявиха, че са спрели придвижването на военнослужещи и
Коментари Харесай

САЩ спират подготовката за голямото военно учение в Европа

Американските военни оповестиха, че са спрели напредването на военнослужещи и техника към Европа за плануваното огромно военно обучение поради пандемията от новия ковид, написа Блиц.

Военното обучение под наслов Defender-Europe 20 ( " Защитник-Европа " ) към този момент беше лимитирано във връзка с обсега си, а американските военни започнаха спомагателна защитна стъпка, която беше оповестена през вчерашния ден. " Здравето, сигурността и подготвеността на нашите военни, цивилни и членове на фамилиите са наша съществена грижа ", се споделя в изказване на военните на Съединени американски щати. От Португалия на запад до Германия и Унгария на изток, страните от Европейския съюз стегнаха контрола по границите, които в естествени времена са отворени в границите на Шенгенското простраство, с цел да се опитат да лимитират разпространяването на ковид. Няколко страни не разрешиха всеобщи събирания като спортни, културни и религиозни събития. До момента са инфектирани към 169 000 души по света, като от тях са умряли повече от 6 500 души. От януари американската войска е разположила 6 000 бойци в Европа от Съединени американски щати, дружно с към 9 000 транспортни средства и техника. Миналата седмица американските военни оповестиха, че главнокомандващият на въоръжените сили на Съединени американски щати в Европа може да се е изложил на ковид по време на конференция с командирите на сухопътните войски в Европа в немския град Висбаден.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума мо
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР