Американските власти са отказали виза на иранския външен министър Мохамед

...
Американските власти са отказали виза на иранския външен министър Мохамед
Коментари Харесай

САЩ отказаха виза на иранския външен министър, Техеран обяви Пентагона за терористи

Американските управляващи са отказали виза на иранския външен министър Мохамед Джавад Зариф, да да не може той да се включи в съвещанието на Организация на обединените нации в Ню Йорк. Според разпоредбите на Организация на обединените нации, Вашингтон е задължен да обезпечи достъп за задграничните дипломати. В понеделник Зариф разгласява в Туитър серия от рецензии против Съединени американски щати, съобщи БНР.
„ С терористичното нападение против един от героите в битката против " Ислямска страна " Съединените щати отприщиха антиамерикански яд с невъобразим мащаб. Краят на зловредното американско наличие в Западна Азия стартира. “
Иранският парламент пък гласоподава закон, който дефинира американските сили като „ терористични “ след убийството на военачалник Касем Солеймани. Според закона чиновниците на Пентагона и обвързваните организации, военни, разследващи сътрудници, механически и логистичен личен състав ще бъдат считани за съучастници в терористичен акт.
Иранските депутати гласоподаваха и нарастване с 200 милиона евро на бюджета на силите Кудс, отпред на които беше военачалник Солеймани и които дават отговор за интервенциите зад граница на Иранската революционна армия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР