Американските власти разглеждат днешното нападение в Ню Йорк като терористичен

...
Американските власти разглеждат днешното нападение в Ню Йорк като терористичен
Коментари Харесай

Американските власти разглеждат нападението в Ню Йорк като терористичен акт

Американските управляващи преглеждат днешното нахлуване в Ню Йорк като терористичен акт, заяви Ройтерс, като се базира на двама държавни източници. Федералното бюро за следствие се е включило към полицейското ръководство на Ню Йорк в следствието на нападението, прецизирали източниците.

 © фотография: Българска телеграфна агенция
Няколко души бяха убити и огромен брой бяха ранени, откакто водач вряза автомобила си във велоалея край река Хъдсън в Манхатан и продължи да кара, преди да се блъсне в различен автомобил, заяви в Туитър нюйоркската полиция. След това водачът излязъл от автомобила и извадил реплика на огнестрелно оръжие, преди да бъде прострелян и арестуван от полицията, се прецизира в известието. Според представител на органите на реда, представен от Асошиeйтед прес, минимум шест души са убити и девет са ранени.
 Нападение с автомобил и пукотевица в Манхатън - има починали и ранени​ (СНИМКИ) Нападение с автомобил и пукотевица в Манхатън - има починали и ранени​ (СНИМКИ)
Най-малко 6 души са убити и 15 ранени при днешното нахлуване в Ню Йорк, обсъждано от управляващите като терористичен акт.
 © фотография: БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР