Американските деца на възраст под 12 години по всяка вероятност

...
Американските деца на възраст под 12 години по всяка вероятност
Коментари Харесай

Американските деца може да бъдат ваксинирани срещу Covid в началото 2022 година

Американските деца на възраст под 12 години по всяка възможност ще бъдат имунизирани при започване на 2022 година, разгласи доктор Антъни Фаучи, основен специалист на Съединени американски щати по инфекциозни заболявания и съветникът на Белия дом, представен от международните организации.

Детската имунизация е съществена тематика в Съединени американски щати, защото може да облекчи тежестта върху милиони родители, чиито деца към момента учат отдалечено.

Ситуацията е доста друга според от щатите и естеството на учебните заведения (държавни, частни, религиозни) и има различия сред управляващите и учителите по въпроса за отварянето на учебните заведения.

За момента нито една от трите ваксини, позволени в Съединени американски щати - Пфайзер/Бионтех (Pfizer/ BioNTech), Модерна (Moderna), Джонсън енд Джонсън (Johnson & Johnson), не може да се ползва на деца под 16 години.

Пред Ен Би Си доктор Фаучи сподели обаче, че някои компании към този момент са почнали изследвания за " последователно " събаряне на тази възрастова граница: не от 12 години на шест месеца едновременно, а като се стартира от 12 на 9 години, след което от 9 на 6 години, от 6 на 2 години и т.н.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР