Американски шпиони са успели да открият поне девет потенциално извънземни

...
Американски шпиони са успели да открият поне девет потенциално извънземни
Коментари Харесай

ЦРУ откри "напълно непокътнати" НЛО: Daily Mail

Американски шпиони са съумели да открият най-малко девет евентуално извънземни транспортни средства, две от които " изцяло непокътнати ", заяви Daily Mail, базирайки се на три анонимни източника.

Източниците, за които се допуска, че са били осведомени за строго секретни интервенции, са декларирали пред английското издание, че главният участник в извличанията е била Службата за световен достъп (OGA) - клон на Дирекцията за просвета и технологии на Централно разузнавателно управление на САЩ, основан през 2003 година

" Има най-малко девет транспортни средства. За другите от тях е имало разнообразни условия ", съобщи един от източниците. " Това е обвързвано с физическото положение, в което се намират. Ако се разбият, ще бъдат нанесени доста вреди. Други, два от тях, са изцяло непокътнати ".

Централно разузнавателно управление на САЩ разполага със система за разкриване на неидентифицирани летящи обекти (НЛО), " до момента в който те към момента са маскирани ", и оказва помощ на специфични американски военни елементи да избавят останките, в случай че " безчовечен кораби " кацнат, разбият се или бъдат свалени, добавя източникът.

Друг неизвестен източник разказва ролята на OGA като " главно облекчение " за американските сътрудници да получат достъп до области, където нормално не биха били позволени.

" Те са доста умни в това да могат да стигнат на всички места по света, където пожелаят ", споделя вторият източник.

Според в. " Мейл " множеството интервенции на OGA са свързани със " заблудени нуклеарни оръжия, свалени спътници или технологии на съперниците ", само че някои задачи са свързани с извличането на НЛО - или, както държавното управление на Съединени американски щати избира да ги назовава, " неидентифицирани аномални феномени " (ИАН).

 Задачата е просто да го задържим и да опазим тайната му ", споделя един от източниците. " Действителното физическо добиване се прави от военните. Но то не се съхранява под боен надзор, тъй като те би трябвало да водят прекалено много документи. Така че те стартират да я изнасят много бързо в частни ръце ".

Двама от източниците обявиха, че ОГА координира дейностите си с екипи на Делта Форс или SEAL, работещи под управлението на Съвместното командване на специфичните интервенции на Съединени американски щати (JSOC), или с Екипа за нуклеарна спешна поддръжка (NEST), с цел да възстановят евентуално извънземните кораби.

" Нямаме нищо за вас по този въпрос ", съобщи JSOC в писмен отговор до английското издание. Говорител на NEST съобщи, че чиновниците на организацията " постоянно се сблъскват с материали с незнаен генезис ", само че " в никакъв случай не са се сблъсквали с материали, свързани с ВАП ".

 Един от източниците разказва Централно разузнавателно управление на САЩ като " началник на портфейла " на интервенцията по търсене на НЛО. Възстановените радиоактивни материали се изпращат в национални лаборатории, ръководени от Министерството на енергетиката, до момента в който реализатори от " авиационно-космическата отбранителна промишленост " обработват " други нерадиоактивни материали - и непокътнати кораби ", твърди източникът.

След като през юли трима военни и разследващи информатори свидетелстваха за програмата за добиване на НЛО пред Конгреса на Съединени американски щати, водачът на болшинството в Сената Чък Шумър спонсорира законопроект, който ще изисква от държавното управление да разкрива " възобновени технологии с незнаен генезис и биологични доказателства за безчовечен разсъдък ". Този Закон за откриване на програмата за добиване на информация от ВАР беше признат като част от Закона за разрешаване на националната защита за 2024 година през септември.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР