Американски сенатори представиха законопроект, целящ да позволи на САЩ да

...
Американски сенатори представиха законопроект, целящ да позволи на САЩ да
Коментари Харесай

Американски сенатори със законопроект за стратегическа рамка в отношенията с Китай

Американски сенатори показаха законопроект, целящ да разреши на Съединени американски щати да посрещнат провокациите, произлизащи от Китай. Законопроектът визира по-специално кражбата на интелектуална благосъстоятелност и планува усилване на връзките сред Вашингтон и Тайпе, съобщи Франс прес.

Лидерът демократ на комисията по външни каузи в Сената Боб Менендес и неговият заместител, който е републиканец, показаха законопроекта, който съдържа стратегическа рамка на връзките с Китай. Менендес приветства законопроекта като невиждан опит, да се активизират всички стратегически, стопански и дипломатически средства на Съединени американски щати за една индо-тихоокеанска тактика, която ще разреши на страната да се опълчи фактически на провокациите, които съставлява Китай за американската национална и икономическа сигурност.

В законопроекта глобите са разказани като мощно средство разполагаем на Съединени американски щати.

Ако законопроектът бъде утвърден, той ще изисква от държавния секретар да показва всяка година лист на китайските държавни компании, които се възползват от кражба на интелектуална благосъстоятелност в ущърб на американски бранш или на американска компания.

Законопроектът приканва за отчет за оценка на изнасилванията, абортите и други полови издевателства, осъществени против уйгурите в допълнение на към този момент изискваните отчети за неприятното отношение към това мюсюлманско малцинство.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР