Американски съдия отхвърли молбата на Амбър Хърд да бъде анулирано

...
Американски съдия отхвърли молбата на Амбър Хърд да бъде анулирано
Коментари Харесай

Амбър Хърд все пак ще трябва да плати $ 10 млн. на Джони Деп

Американски арбитър отхвърли молбата на Амбър Хърд да бъде анулирано решението в процеса за клюка с Джони Деп поради подозрения, свързани с един от правосъдните заседатели, оповестиха международните осведомителни организации. През юни съдът във Феърфакс, щата Вирджиния, постанови Хърд да заплати 10,35 милиона щатски $ на някогашния си брачен партньор, като дефинира, че тя го е оклеветила във вестникарска публикация. 

Адвокатите на Амбър Хърд желаеха от съдията по делото да отхвърли решението и да разгласи нов развой, като настояват, че един от правосъдни заседатели не е трябвало да  взе участие,  тъй като призовката е била предопределена за татко му, който живее на същия адрес.

Съдията постанови, че " няма доказателства за машинация или непозволено държание " от страна на правосъдния заседател, и че решението на правосъдните заседатели би трябвало да остане в действие. Съдия Пени Азкарате също по този начин означи, че и двете страни са разпитали и приели всички правосъдни заседатели при започване на процеса.

Джони Деп заведе дело против Амбър Хърд, като  твърдеше, че тя го е оклеветила, когато се е нарекла " обществена персона, удостоверение за домашно принуждение " в публикация, оповестена във в. " Вашингтон пост ". Деп отхвърля да е удрял брачната половинка си и твърди, че тя е била тази, която е проявявала принуждение във връзката им.

Хърд подаде срещуположен иск, като съобщи, че Деп я е очернил, когато юристът му назова обвиняванията й " машинация ". Съдебните заседатели присъдиха на Хърд 2 млн. $ обезщетение по един от насрещните й искове. 

Двамата актьори се срещнаха през 2011 година по време на фотосите на The Rum Diary и се ожениха през февруари 2015 година Разведоха се към две години по-късно. По време на делото правосъдните заседатели слушаха записи от свадите на двойката и видяха фотоси на кървавия пръст на Деп. Той сподели, че горната част на пръста е нарязана, когато Хърд хвърлила бутилка водка по него през 2015 година Хърд отхвърли да го е наранила и съобщи, че Джони я е насилвал полово същата нощ, а тя го блъснала единствено с цел да се отбрани.

Десетки очевидци дадоха показания по време на процеса, в това число телохранители, холивудски мениджъри, сътрудници, специалисти от развлекателната промишленост, психиатри, лекари, другари и родственици. Някога измежду най-големите звезди на Холивуд, Деп сподели, че обвиняванията на Хърд са му коствали " всичко ". Новият филм от поредицата  " Карибски пирати " беше отсрочен и актьорът беше сменен във франчайза  " Фантастични животни. ".

Миналата година Деп загуби дело за клюка против английския таблоид The Sun, който го назова " бияч на дами ". Съдия от Върховния съд в Лондон постанови, че той неведнъж е нападал Хърд. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР