Американски полицаи взеха присърце историята на малчуган от Ню Йорк,

...
Американски полицаи взеха присърце историята на малчуган от Ню Йорк,
Коментари Харесай

Полицаи възстановиха изгубената играчка на малчуган

Американски служители на реда взеха драговолно историята на хлапак от Ню Йорк, който изгубил плюшения си любим на автомагистрала, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

Трогателната история споделя Стефани Кечър от Бруклин - майката на 4-годишния Уил Кечър, който изгубил плюшения си любим - гепарда Роджър, до момента в който фамилията пътувало по автомагистрала. Родителите решили, че придвижването е прекомерно натоварено, с цел да стопират и да търсят играчката.

За да окуражи детето, майката му помогнала да напише писмо до полицията на Роуд Айлънд с молба любимецът му да бъде потърсен.

"Драги пътни патрули от полицията на Роуд Айлънд. Изгубих моя Роджър. Бихте ли ми помогнали да го намеря? Много го обичам. Роджър е плюшен гепард. Той изпадна през прозореца, до момента в който пътувахме по натоварена автомагистрала. Дълъг е към 30 сантиметра ", гласи писмото.

Майката не очаквала отговор от полицията, само че за нейна изненада известно време след случката в дома им дошъл пакет с нов плюшен гепард и писмо за Уил.

Посланието до малчугана гласяло: "От името на полицията на Роуд Айлънд изричаме голямо страдание, че Роджър се е изгубил. Дни наред го търсихме, само че безрезултатно. За благополучие попаднахме на различен гепард, който се разхождаше по автомагистралата. Той показа с нас, че си търси нов дом в Ню Йорк. Веднага се сетихме за теб. Преди да ги го изпратим, го назначихме за първия в историята ни гепард - моторизиран служител на реда ".

Един от чиновниците на полицията на Роуд Айлънд споделя, че писмото на Уил е напомнило на мнозина за личните им невръстни синове или за детските години, белязани от загуби на скъпи плюшени другари.

Стефани Кечър споделя, че цялото семейство е трогнато от жеста на служителите на реда. "Светът ни е "наводнен " от негативизъм. На фона на всичко неприятно, което се случва, сходни истории са извънредно окуражаващи. Те ни припомнят, че по света има в действителност положителни хора ", споделя майката.

Кечър добавя, че в чест на съзнателните служители на реда Уил е кръстил новия си плюшен любим Роуди.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР