Американски лекари установиха друг случай на инфекция с нов коронавирус

...
Американски лекари установиха друг случай на инфекция с нов коронавирус
Коментари Харесай

Нов случай на коронавирус в Белия дом

Американски лекари откриха различен случай на зараза с нов ковид в личния състав на. Този пациент обаче не е от хората, които са се свързали с американския президент Доналд Тръмп и публицисти, упълномощени в Белия дом. Това оповестиха на конференция Тръмп и неговият представител Кейли Макенани, написа ТАСС. Той означи, че Белият дом няма да разкрие името на инфектираното лице, само че може да удостовери, че не е имало опасност за здравето на участниците в церемонията , извършена във вторник в резиденцията на американския президент.
Ден по-рано в Белия дом бяха подписани съглашения за нормализиране на връзките на Израел с ОАЕ и Бахрейн. На церемонията участваха Тръмп, израелският министър председател Бенямин Нетаняху, както и министрите на външните работи на ОАЕ и бахрейнския шейх Абдула бин Зайед Ал Нахян и Абдел Латиф ал Заяни, членове на техните делегации и многочислени почетни посетители. Тръмп съобщи, че служителят, който е диагностициран с новия ковид, работи в Белия дом „ на доста ниско равнище “.
 Стрелба, незабавна евакуация на Тръмп и двама ранени край Белия дом (ВИДЕО) Стрелба, незабавна евакуация на Тръмп и двама ранени край Белия дом (ВИДЕО)
Офицер от тайните служби на Съединени американски щати и обвинен за опит за атентат мъж са приети в болница след пукотевица край Белия дом във Вашингтон, преда...
Случаи на зараза с новия ковид са регистрирани в Белия дом няколко пъти. Новият ковид беше открит, да вземем за пример, при Кейти Милър, която тогава беше пресаташе на вицепрезидента на Съединени американски щати. Тя е брачна половинка на старшия консултант на Тръмп Стивън Милър. Впоследствие новият ковид е открит в помощника на американската национална сигурност Робърт О`Брайън. И Кейти Милър, и Робърт О`Брайън се възвърнаха и се върнаха на работа. В допълнение, коронавирусът е открит измежду членовете на пресата на Белия дом.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР