Американски фармацевт, който беше арестуван по подозрение, че е унищожил

...
Американски фармацевт, който беше арестуван по подозрение, че е унищожил
Коментари Харесай

Фармацевт унищожи стотици ваксини срещу COVID-19

Американски фармацевт, който беше задържан по съмнение, че е унищожил над 500 дози ваксина за ковид, е покровител на тайни теории, написа „ Ню Йорк Таймс “. Според изданието мъжът вярвал, че препаратите „ ще трансформират ДНК-то ни “, сочи информацията от полицията в Уисконсин.

46-годишният Стивън Бранденбург бил нощна промяна в болница в Уисконсин, където на два пъти извадил кутия с ваксини от специфичните хладилници. Всеки път дозите преседявали по 12 часа на открито, което на процедура ги направило безполезни. Бранденбург е признал за дейностите си, съобщи bTV.

Шишенцата, които съдържали общо 570 дози ваксини на стойност сред 8000 и 12 000 $, били открити няколко дни по-късно от болничния личен състав. Бранденбург бил задържан за застрашаване здравето на пациентите. Според мъжа напоследък бил подложен на извънреден стрес поради проблеми в брака си. Съпругата на Бранденбург поискала бракоразвод, тъй като се страхувала от него.

„ Каза ми, че светът се сгромолясва към нас и че държавното управление възнамерява хакерски атаки и да спре електричеството “, споделя дамата пред съда. Тя е поискала бракоразвод и цялостно настойничество върху децата им. Шестгодишното им дете разказало пред съда, че Бранденбург декларирал: „ Това не е нашият дом – Раят е нашият дом “. Инцидентът с имунизациите, който е първи по света, повдигна редица въпроси за метода на предпазване и защита на значимите лекарства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР