Американската телекомуникационна компания AT&T се обедини с производителя на медицински

...
Американската телекомуникационна компания AT&T се обедини с производителя на медицински
Коментари Харесай

Медицинският радар на AT&T извършва мониторинг на здравословното състояние през стените

Американската телекомуникационна компания AT&T се сплоти с производителя на медицински датчици Cherish Health, с цел да сътвори първото потребителско радарно устройство, което независимо може да записва незабавните случаи в опазването на здравето. Устройството Cherish Serenity употребява композиция от клетъчните връзки на AT&T, радар и технологията за изкуствен интелект на Cherish, с цел да открива позицията на тялото, придвижванията и биометричните данни без потреблението на камери или носими тракери.

Сензорът регистрира придвижванията в няколко стаи в целия дом, даже през стените. Устройството е предопределено да помогне на по-възрастното потомство да живее по-независимо. Сумит Нагпал, създател и основен изпълнителен шеф на Cherish, съобщи:

„ Платформата Cherish Serenity открива „ нови благоприятни условия за наблюдаване на сигурността и здравето в дома, без да се нарушава неприкосновеността на персоналния живот и достолепието на хората или да се постановат промени в метода им на живот “.

Cherish Serenity наподобява на кутия за принадлежности или на смарт колонка с необикновена форма, затрупан със сив плат и дърво. Устройството се задейства сега, в който бъде включено към източник на зареждане. Следователно възрастните хора и хората с по-малко механически знания не е належащо да го настройват или да схващат нюансите на работа на приспособлението – задоволително е да го включат.

Cherish Serenity се предлага с модул за автоматизирана клетъчна съгласуваност на AT&T. Той може да бъде обвързван и към мрежата за бързо реагиране FirstNet, която също е създадена от AT&T. По този метод при положение на незабавен случай автоматизирано ще бъде изпратено известие до службите за незабавна здравна помощ.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР