Американската стрийминг платформа Netflix ще пусне в навечерието на Нова

...
Американската стрийминг платформа Netflix ще пусне в навечерието на Нова
Коментари Харесай

Посрещаме Нова година с „Ирония съдбата“, но холивудска

Американската стрийминг платформа Netflix ще пусне в навечерието на Нова година американска версия на култовата съветска романтична новогодишна комедия на Елдар Рязанов „ Ирония на ориста, или Честита баня! ".

Холивудският план беше наименуван About Fate. В ролята на Лукашин ще забележим актьора Томас Ман, прочут от телевизионния сериал " Фарго " и „ Конг. Островът на черепа “.  За разлика от героя на Андрей Мягков, в американската версия Лукашин е на 30, а не на 40 години. По информация на Lenta.ru зрителите ще могат да видят кино лентата на 31 декември.

Ролята на Надя Шевелева е дадена на 30-годишната Ема Робъртс, известна от кино лентата хорър сериала „ Зловеща фамилна история “. По време на фотосите на оригинала полската актриса Барбара Брилска е била на 34. Ролята на нещастния ревнивец Иполит в новата версия на кино лентата играе британският артист от китайски произход Луис Тан, който също е доста по-млад от руския Иполит — Юрий Яковлев.

Филмът е сниман от Мариус Вайсберг — режисьор на руската комедия с присъединяване на сегашния украински президент Владимир Зеленски „ Любов в града “ (2009 г.).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР