Американската певица Риана шокира обществеността с визията си на премиерата

...
Американската певица Риана шокира обществеността с визията си на премиерата
Коментари Харесай

Риана шокира феновете с "детска" рокля, разкошните й гърди преливат от огромно деколте

Американската певица Риана шокира обществеността с визията си на премиерата на кино лентата " Валериан и градът на хилядите планети " в Лондон. Тя бе избрала да облече алена рокля на Джамбатиста Вали с много стеснен корсаж. Пищната гръд на поп звездата е натикана в тясно деколте и наподобява като че ли роклята е предопределена за малко момиче. Впрочем, таблоидите оцениха по достолепие появяването на Риана. Вестник Express признава, че роклята на певицата е " потресаващо красива ". Холивудските хроникьори от своя страна означиха, че звездата за следващ път излиза в общественото пространство в изумителна рокля, скриваща всичко, с изключение на гърдите й. Някои подозират, че обемните облекла не са просто фешън концепция, а метод певицата да скрие наедрелите си бедра и стомах след раждането на детето й. Впрочем, на почитателите й е изцяло задоволително и се любуват на тези елементи от тялото й, които са изложени блестящо на показ.



Самата Риана не просто позираше безмълвно пред камерите на премиерата на кино лентата, само че дори се снимаше със свои поклонници.



А изпълнителката на основната роля в лентата Кара Делевин въпреки че също изглеждаше прелестно на премиерата, не можа да скрие завистливите си погледи към деколтето на Риана.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР