Американската певица Мадона отмени за трети път спектакъла си Madame

...
Американската певица Мадона отмени за трети път спектакъла си Madame
Коментари Харесай

Мадона отмени за трети път свой спектакъл в Париж

Американската певица Мадона анулира за трети път спектакъла си " Madame X " в Париж, очакван за неделя вечерта, поради пострадване в коляното, оповестиха уредниците, представени от Франс прес.

Шоуто трябваше да се организира в залата на " Гран Рекс ". За неговото отпадане беше обявено на уеб страницата на залата, без да бъде конкретизирано дали 61-годишната звезда ще бъде в положение да продължи гастролите си.
 
Madonna, 61, 'break downs in tears on stage after falling off chair' as she struggles through knee injury during Madame X show in Paris
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)

Кралицата на попмузиката е в Париж от 22 февруари в границите на турнето й " Madame X ". Предвижда се спектаклите й да продължат до 11 март. Мадона страда от скъсани коленни връзки.

Според в. " Паризиен " певицата е посочила признаци на уязвимост по време на парижкия си концерт в четвъртък, преди да избухне в сълзи. Тя падна на сцената от стол.

" Изпитвам мощна болежка. Но не желая вашето съчувствие. Аз си пожелах това турне и ще го завърша непременно! ", съобщи Мадона на своите почитатели.

Това е третият анулиран парижки гастрол на звездата, след тези от 20 и 25 февруари.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР