Американската мегазвезда Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e

...
Американската мегазвезда Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e
Коментари Харесай

Мадона вероятно няма да има време да се възстанови от болестта до началото на световното турне след 10 дни

Американската мегазвезда Мадона  Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо най-вероятно няма да има време да се възвърне до началото на турнето си, тя към момента съвсем не става от леглото. Това заяви в четвъртък порталът Ти Ем Зи, базирайки се на източници, близки до певицата.

Мадона  Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо бе призната в интензивно болнично поделение на 24 юни, където бе лекувана от „ тежка бактериална зараза “, написа предишния месец в „ Инстаграм “ сътрудникът ѝ Гай Озиари. Впоследствие звездата бе изписана от болничното заведение, с цел да се възвръща в домашни условия в Ню Йорк.

Според Ти Ем Зи възобновяване на Мадона  Мадона Мадона Луиз Вероника Чиконе Мадона (Madonna) e родена в Бей Сити, Мичиган. Мадона е третото от общо от бактериална зараза не протича толкоз бързо, колкото е очаквала. Тя е „ към момента слаба и изтощена “ и през множеството време не става от леглото. Световното турне стартира след 10 дни, само че певицата не бърза да го отсрочва макар песимистичните прогнози.

Дългоочакваното турне трябваше да стартира във Ванкувър, Канада на 15 юли, след което да обхване голям брой градове в Северна Америка и Европа и да завърши в Мексико на 30 януари 2024 г. 

Представители на певицата не разясниха обстановката, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР