Рутината за красота на Кейт Мидълтън е обект на завист

...
Рутината за красота на Кейт Мидълтън е обект на завист
Коментари Харесай

Разпродажбата за красота на John Lewis включва „ласкателния“ балсам за устни Clarins на Кейт Мидълтън, тъй като купувачите се запасяват

Рутината за хубост на Кейт Мидълтън е обект на злоба от мнозина и в случай че желаете да пресъздадете нейния автограф, голи, естествени устни, към този момент е по-лесно и по-евтино от всеки път. През 2019 година принцесата на Уелс беше забелязана да носи този „ хубав “ артикул от Clarins, който беше понижен в разпродажбата на John Lewis.

Кралската персона носеше Clarins Instant Light Natural Lip Perfector в Rose Shimmer, до момента в който присъстваше на тенис мач на Уимбълдън. Оттогава той се трансформира в един от най-желаните артикули за устни и е мъчно да се откри на склад онлайн.

Първоначално £23, купувачите към този момент могат да купят голо-розовия еликсир за устни за £19,55 в John Lewis – икономисване от 15%. Има го и в Amazon за £19,80. Създадена да хидратира нацупените ви устни, формулата предлага задоволително цветно погашение, с цел да придаде тип на „ вашите устни, само че по-добре “ и обезпечава естествено, лъскаво покритие.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Марката за чанти на Кейт Мидълтън пусна прелестна нова лятна гама Rafia

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР