Американската легенда в голфа Тайгър Уудс призова за отмяната на

...
Американската легенда в голфа Тайгър Уудс призова за отмяната на
Коментари Харесай

Тайгър Уудс: Има по-важни неща в живота от един голф турнир

Американската легенда в голфа Тайгър Уудс прикани за анулацията на още шампионати поради пандемията от ковид, като подсети, че здравето стои на първо място останало.

“Има доста по-важни неща в живота от един голф шампионат. Трябва да се пазим, да действаме рационално и да създадем най-хубавото за себе си, нашите близки и обществото ни ”, написа 15-кратният първенец от Мейджърите в профила си в Туитър.

44-годишният американец изпитва в последно време проблеми с оперирания тил, само че се надяваше да пази купата си на Мастърса в Огъста през април. Миналата седмица уредниците на първия за годината Мейджър отложиха конкуренцията в опит да оказват помощ за забавяването на разпространяването на ковид.

Решението за отлагането на Мастърса пристигна, откакто Шампионатът на играчите във Флорида бе анулиран след единизигран кръг. Всички шампионати в голфа са анулирани до 5 април.

Коментарите на Уудс идват след рекомендациите на Центъра за надзор на болестите в неделя, съгласно които събития с повече от 50 души на едно място би трябвало да бъдат анулирани за осем седмици на територията на Съединени американски щати. Пандемията от COVID-19 болести повече от 180 000 души и умъртви 7 000 от тях по света. /БНР
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР