Американската космическа агенция (НАСА) обяви, че изучаването на неидентифицирани летящи

...
Американската космическа агенция (НАСА) обяви, че изучаването на неидентифицирани летящи
Коментари Харесай

НАСА обяви първия доклад за НЛО на независими експерти

Американската галактическа организация (НАСА) разгласи, че проучването на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) ще изисква нови научни техники, в това число и съвременни iпътници, както и смяна в метода, по който се възприемат НЛО, заяви Асошиейтед прес. Космическата организация на Съединени американски щати разгласява резултатите от едногодишните си изследвания на НЛО в 33-страничен отчет.

Авторите му от самостоятелен екип, зает от НАСА, предизвестява, че негативните усещания, свързани с НЛО, пречат на събирането на данни. Но публични представители споделиха, че присъединяване на НАСА би следвало да понижи стигмата върху явленията, определяни от НАСА като неидентифицирани аномални явления (UAP).

„ Въпреки многочислените отчети, фотоси и видеоклипове, неналичието на поредни и подробни наблюдения допуска, че сега не разполагаме с размер от данни, с цел да позволим дефинитивни научни изводи по отношение на UAP “, се споделя в отчета, представен от Reuters. Авторите на отчета - екип от 16 специалисти, означават, че изкуственият разсъдък и машинното образование са значими за идентифициране на редки феномени, в това число и НЛО.

Документът показва, че отрицателните усещания за UAP попречват събирането и разбора на данни. По време на разискването на отчета излиза наяве, че НАСА желае да реалокира диалога за неидентифицираните летящи обекти „ от сензация към просвета “.

На единствената си обществена среща по-рано тази година членовете на самостоятелния авторски екип, подбрани от НАСА, настояха, че няма безапелационни доказателства за извънземен живот, свързван с НЛО. Учени, специалисти по авиация и изкуствен интелект и пенсионираният астронавт от НАСА Скот Кели, първият американец, прекарал съвсем цяла година в космоса, вземат участие в самостоятелния екип, който не е имал достъп до класифицирана информация. Специалистите са разчитали на некласифицирана информация в опита си да схванат по-добре необяснимите феномени и обекти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР