Американската компания за киберсигурност Тад Груп изпрати отворено писмо до

...
Американската компания за киберсигурност Тад Груп изпрати отворено писмо до
Коментари Харесай

Работодателят на Кристиян, който хакна НАП: Винаги е бил етичен, професионален и лоялен

Американската компания за киберсигурност " Тад Груп " изпрати отворено писмо до медиите във връзка със задържането на своя чиновник Кристиян Бойков, който е упрекнат, че е хакнал сървърите на Национална агенция за приходите и е източил нелегално огромно количество данни.

Публикуваме без редакторска интервенция писмото на компанията:
 Шефът на Уолтопия: Кой ще санкции глобявача Национална агенция за приходите?  Хакерът на Национална агенция за приходите е Кристиян от Пловдив, преди 2 година проникнал и в системата на МОН  Колективен иск против Национална агенция за приходите за теча на данни - вероятен ли е?
" Тад Груп "  следи обстановката от близко и ще спомага напълно на прокуратурата за изясняване на детайлности по отношение на последните развития по случая с кибер офанзивата против Национална организация за приходите.

Кристиян е наш чиновник от 2017 година на позиция „ Експерт Киберсигурност “. Като част от компанията, Кристиян постоянно се е отнасял с етичност, професионалност и преданост, както към работните си задължения, включително и към нашите клиенти, по този начин и към целия екип.

" Тад Груп "  е компания за киберсигурност, учредена през 2014 година в Ню Порт Бийч, Калифорния. Основна част от нашите клиенти са междинни и огромни бизнеси от разнородни промишлености, за които високите равнища на сигурност на информацията и отбрана на данните са от изключителна значимост. Нашите клиенти се разгръщат от държавния до частния бранш и включват компании, опериращи в разнообразни браншове като банкиране, биотехнологии, опазване на здравето и други

Компанията ни е профилирана в даването на световни решения за киберсигурност и отбрана на информацията и наша съществена цел е да спомагаме на нашите клиенти в предварителната защита против злонамерени офанзиви. Всички наши експерти минават специфични образования, съобразени с кодекса на етичното хакерство.

Оставаме разполагаем и ще спомагаме на проверяващите органи.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР