Американската компания XFX, известна най-вече с с производството на видеокарти

...
Американската компания XFX, известна най-вече с с производството на видеокарти
Коментари Харесай

XFX подготвя захранването XTi-1000 със сертификат 80 Plus Titanium

Американската компания XFX, известна най-много с с производството на видеокарти взаимно с Nvidia и AMD, показа компютърно зареждане от семейството XTi с мощ 1000 вата.
Новото устройство е позиционирано от производителя като решение за запалянковци с напълно модулна система за включване на кабелите, спокоен 135 милиметров вентилатор и документ за енергийна успеваемост 80 Plus Titanium (коефициент на потребно деяние до 96% в електрически мрежи напрегнато 230 V).



Новото компютърно зареждане има една 12 V линия с оптимален ток 83 А. За подаване на зареждане за видеокарти са планувани осем 6+2 пинови PCI-E Power конектори, което дава опция за потреблението на три-четири мощни графични карти в компютърната система. Освен това, за зареждане на периферията са планувани 10 SATA и шест Molex конектора. Вентилаторът остава изключен при натоварване до 25%, работи в спокоен режим (16 децибела) при натоварване от 25% до 50%, а по-късно линейно усилва скоростта си според от натоварването.

Използват се висококачествени японски кондензатори и технология за дейна промяна на коефициента на мощ. Фирмената гаранция е 5 години; към този момент няма информация за цената на компютърното захранване  XFS XTi-1000 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР