Американската кино легенда и приятел на България се завръща отново

...
Американската кино легенда и приятел на България се завръща отново
Коментари Харесай

Рон Мос пристига в България специално за церемонията Brand Ambassador Awards

Американската кино легенда и другар на България се завръща още веднъж в столицата, с цел да вземе особено присъединяване в първата по рода си гала Brand Ambassador Awards. Инициативата е на госпожа Елена Кристиано, притежател на най-бързо разрастващата се компания в промишлеността на хубостта в България. „ Brand ambassador “ е платформа, която създадохме по време на пандемията. Нашата компания влага доста в професионалните образования на одобрени и започващи фризьори. Christian of Roma има най-големия механически екип от експерти и организира 120 семинара годишно.

Срещите онлайн бяха лимитирани и ние трябваше да намерим метод да подкрепим нашите сътрудници и клиенти. Така дадохме опция на всеки един от нашата екосистема да стане дипломат на обичаната си марка, показана на българския пазар от Christian of Roma - Alfaparf, L`Anza, OWay и BES. Това въодушеви нашите сътрудници и внесе креативност в представянето на тяхната работа, салони, артикули и екипи. Така съхранихме духа на всички ни в тежки времена, в които работата ни беше лимитирана от изискванията на пандемията. Съвсем естествено, стигнахме и до церемонията по връчването на Brand Ambassador Awards, с цел да поощрим гения и пристрастеността на нашите посланици. “ – споделя госпожа Кристиано, дни преди обилното събитие, озаглавено Hollywood Night.

Водещ на церемонията ще бъде Димитър Рачков. Топ звездата Рон Мос ще направи международна премиера на филмовия откъс на кино лентата, който снима в Италия сега, и чийто продуцент е. За първи път звездата от „ Дързост и хубост “ застава зад камерата и като режисьор. Той ще излезе на сцената за специфичен музикален пърформънс дружно с надарената българо-италианска певица Мария Елена Инфантино.

Специално обръщение към посетители и участници ще насочи Нейно превъзходителство, посланикът на Италия в България Джузепина Дзара.

На 1-и април в столичната зала EFE ще бъдат връчени 20 награди, от които седем специфични дипломи, осем статуетки за brand ambassador и пет награди в категориите – CREATIVE, NEW TALENT, BLOND MASTER, STYLING и TOTAL CHANGE.

В рамките на извънредното събитие атрактивен театър ще изнесе най-новия член в фамилията на Brand Ambassador Club – Борислав Сапунджиев-Урсула, дипломат на американския бранд L`Anza и арт шеф на L`Anza България. Той ще изненада фенове и посетители със своя изобретателен прочит на фризьорското изкуство в особено Hair In Motion Fashion Show.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР