Американската хотелска верига Мариот (Marriott) проявява интерес към два обекта

...
Американската хотелска верига Мариот (Marriott) проявява интерес към два обекта
Коментари Харесай

Световна хотелска верига стъпва за първи път по Черноморието

Американската хотелска верига " Мариот " (Marriott) демонстрира интерес към два обекта по българското Черноморие. Един от тях е във Варненско, а другият – по южното крайбрежие. Това разгласи във Варна министърът на туризма Николина Ангелкова. По думите й обаче е още рано за по-конкретна информация.

Една от най-големите интернационалните вериги към този момент построява собствен хотел в София, напомни министърът на туризма.

Интересът от страна на чужденците към 4- и 5-звездните хотели по родното Черноморие е доста огромен и те са резервирани на над 90 % за идното лято. За месеците юли и август пък към този момент няма свободни места.

В момента се вижда извънредно засилен инвеститорски интерес към България и сега се построяват четири 5-звездни комплекси по цялото Черноморие. Един от тях е в „ Златни пясъци ”, взаимно с огромния туроператор " ТУИ груп " (TUI group).

С измененията в Закона за туризма за хотелиери и ресторантьори ще бъде въведен непринуден етикет за качество. Притежателите на новия етикет за качество в туризма ще имат привилегия при съдействието с държавните институции, която ще се показва в много по-бързо административно обслужване, уточни министър Ангелкова. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР