Американската делегация, която подготвя срещата на Доналд Тръмп и Ким

...
Американската делегация, която подготвя срещата на Доналд Тръмп и Ким
Коментари Харесай

САЩ ще плаща по 6 хиляди на вечер за хотел на Ким

Американската делегация, която приготвя срещата на Доналд Тръмп и Ким Чен Ун, планувана за 12 юни, търси метод да заплати престоя на севернокорейския водач в сингапурски хотел по време на срещата на високо ниво, написа вестник " Вашингтон поуст “, представен от БГНЕС.

Представители на КНДР поискали от Сингапур като хазаин на срещата да заплати настаняването на делегацията на КНДР в хотел „ Фулъртън “, където президентският апартамент е повече от 6 000 $ на вечер.

Съединени американски щати са подготвени да платят сметката за хотела, опасявайки се, че Пхенян може да одобри неналичието на подобен жест като засегнатост, показват източници на вестника. Ето за какво американските договарящи обмислят опцията да изискат от управляващите в Сингапур да им бъде разрешено да поемат тези разноски.

Също по този начин се обмисля алтернатива да се даде на севернокорейската страна аероплан, защото техният държавен аероплан е прекомерно остарял за дълъг полет до Сингапур, написа вестникът.

Американският президент Доналд Тръмп удостовери, че срещата му с водача на КНДР Ким Чен Ун ще се организира на 12 юни в Сингапур. В същото време Тръмп означи, че Вашингтон няма желание да подписва каквито и да било документи с Пхенян по време на срещата на високо ниво. Според президента на Съединени американски щати, той не желае да спряга с дейностите си терминът " оптимален напън " против КНДР на фона на вероятностите за нормализиране на разговора.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР