Американската армия публикува доклад за руските въоръжени сили и предлаганата

...
Американската армия публикува доклад за руските въоръжени сили и предлаганата
Коментари Харесай

Американската армия публикува доклад за руските въоръжени сили и руската военна доктрина

Американската войска разгласява отчет за съветските въоръжени сили и предлаганата от тях тактичност при положение на огромен спор. Но в документа не се обръща внимание на специфична военна интервенция в Украйна.

Документът от 280 страници, озаглавен „ Руска тактичност “. Той разказва „ съветска тактичност за потребление във военно образование, професионално образование и развиване на водачество “.

Авторите означават, че отчетът преглежда съветската военна теория „ с акцент върху сухопътните сили и тактическите интервенции в настъпателни, отбранителни и свързани с тях зони “. И  „ служи като основа за схващане на това по какъв начин съветските сухопътни сили работят в тактически интервенции “.

Американската войска твърди, че включва „ съветски тактически концепции, които се употребяват в тренировки и учения, основно за широкомащабни военни интервенции “.

Авторите на обявата акцентират, че тя не отразява методите на съветските въоръжени сили, които водят бойни дейности в Украйна, защото „ ще отнеме известно време “, с цел да се дефинира салдото на силите и въздействието на спора върху военната теория.

Документът се популяризира с надпис „ Познавате ли своя зложелател? “ в обществените мрежи на американската войска.

Източник: ТАСС/Превод: SafeNews

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР